Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Újabb hét, újabb sérülés!

Alig kezdődött el a válogatott szünet, a Real Madridnál máris kidőltek játékosok, akik közül ráadásul nem is mindenki utazott el hazája válogatottjához.

Egészen pontosan egyikőjük elutazott, ám Toni Kroost keddre el is hagyta a német válogatott táborát combközelítő-sérülése miatt. Kroos-nak szerdán a Real valdebebas-i edzőközpontjában várják tüzetesebb orvosi vizsgálatokra. Az előzetes jóslatok nem feltétlenül bizakodók.

A világbajnok középpályás mellett szintén kidőlt Fede Valverde is, aki még a Celta elleni, legutóbbi bajnokin kapott egy rúgást, és már a csapat keddi edzésén sem tudott részt venni.

A madridi As beszámolója szerint Valverdére nagyjából 2 hét pihenő várhat, amely után kérdésessé vált a játéka a Real Madrid április eleji találkozóin (3-án az Eibar, 6-án a Liverpool ellen).

Zinedine Zidane vezetőedzőt azért is érintheti érzékenyen az említett duó sérülése, mivel a csapat a Celta elleni is visszatért a Zidane által nagyon is preferált Casemiro-Kroos-Modirc-Valverde tengelyhez, amelyből most két fontos láncszem kidőlni látszik.