Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Vb-selejtező: pozitív lett a koronavírus tesztje az egyik lengyel válogatott játékosnak

A magyarok ellen készülő lengyel labdarúgó-válogatott egyik fontos játékosa pozitív koronavírus tesztet produkált, így lemarad a soron következő selejtezőkről.


A lengyel szövetség szerdai közlése szerint a Leeds United 30 éves középpályása, Mateusz Klich pozitív koronavírus tesztet produkált és azonnal elkülönítették társaitól. Ennek következtében nem tart a nemzeti együttessel Budapestre, ahol csütörtökön este küzd meg egymással Magyarország és Lengyelország labdarúgó csapata a világbajnoki selejtezősorozat első mérkőzésén.

A csütörtöki találkozón mutatkozik be a lengyel válogatott kispadján a korábban Székesfehérváron dolgozó portugál Paulo Sousa. Lengyelország vasárnap Andorrát fogadja, majd jövőhéten szerdán Angliába látogatnak a vb-selejtezők folytatásában, így ezekről a találkozókról is lemarad a Leeds United középpályása.

Klich elmondása szerint jól van és teljesen tünetmentes, ennek következtében megnyugtatott mindenkit, hogy nincs ok az aggodalomra, viszont nagyon csalódott, hogy nem lehet ott a mérkőzéseken.