Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

U21-es Eb: Portugália és Franciaország is hozta a papírformát

Portugália megállíthatatlan, Franciaország győzelemmel javított, Anglia pedig újabb vereséggel áll a csoportja utolsó helyén.

 

4 gólos győzelme után jócskán beragadt az orosz u21-es válogatott a Franciország ellen vívott párharcot követően, hiszen az első fordulóban remekelő csapatnak szinte esélye sem volt a szépíteni próbáló franciák ellen.

A Celtic fiatal tehetsége, Edouard már a 15-ik percben büntetőt értékesített, majd egy újabb orosz védelmi hibát követően Ikone is odaállhatott a büntetőpont mögé, így a 24-ik percben megszerezve a franciák két gólos előnyét, amelyet a mérkőzés végéig meg is tudtak őrizni a világhírnév előtt álló tehetségek.

Oroszország U21  – Franciaország U21 0-2 (0-2)
Gólszerzők: – ill. Edouard (15.) Ikone (24.)
Kiállítás: – ill. –

A D csoport legnagyobb rangadóján Portugália és Anglia csapatai csaptak össze, amely folyamán inkább az utóbbinak volt létszükség a győzelem, hiszen a megannyi Premier Leagueből is jól ismert sztár vereséggel kezdte a tornát a svájci u21-es válogatott ellen, így minimum egy pontra lett volna szükségük amennyiben komolyan gondolják a továbbjutást.

A portugál válogatott azonban a horvátok legyőzése utána az angoloknak sem adott esélyt, az első félidő eseménytelen 45 perce után a második etapban két gólt is szereztek az egyre nehezebb helyzetben lévő angolok ellen, így a csoport két legerősebb riválisa ellen bezsákolva 6 pontot az első két fordulóban.

Portugália U21  – Anglia U21 2-0 (0-0)
Gólszerzők: Dany Mota (64.) Trinaco (74.) ill. –
Kiállítás: – ill. –