Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Vb-selejtező: a 93. percben szerezte meg a három pontot Spanyolország – videóval

A Sagnol által irányított grúzok nagyon közel álltak a bravúrhoz, de a legvégén Dani Olmo lövése eldöntötte a találkozót. 

A várakozásoknak megfelelően a spanyolok kezdték jobban a mérkőzést, a 11. percben a grúzok kapusa, Loria két védést is bemutatott. Pár perccel később a hazaiak is veszélyeztettek, Kashia fejesét védte Unai Simon. A 26. percben Lobjanidze lövését blokkolta az egyik spanyol védő, nagy mentés volt. Ezután ismét Spanyolország irányította a meccset, a vendégek sok beadással, és kiugratással próbálkoztak, de vagy egy védő tudott menteni, vagy pedig Loria hárított. A 44. percben pedig jött a hidegzuhany, Kvaratskhelia lőtt az alsóba (1-0). A második játékrészt lendületesen kezdte Luis Enrique csapata, sok lehetőséget dolgoztak ki a spanyolok. Az 56. percben össze is jött az egyenlítés, Ferran Torres volt eredményes (1-1). Ezután felpörögtek a grúzok is, így mindkét kapu előtt alakultak ki lehetőségek, de újabb gól nem született. A hajrára beszorult Grúzia, de sokáig nem sikerült feltörni Sagnol csapatának védelmét, úgy tűnt, hogy otthon tarthatnak egy pontot a Magyarországon játszó légiósokkal felálló grúzok, de a 93. percben Dani Olmo eldöntötte a három pont sorsát (1-2).

Grúzia – Spanyolország 1-2 (1-0)
Gólszerzők: Kvaratskhelia (44.), ill. Ferran Torres (56.), Dani Olmo (93.)
Kiállítva: Shengelia (94.), ill.

A B-csoport jelenlegi állása:

Az első félidőben meglepte Izlandot Örményország, hiszen inkább a hazaiak akarata érvényesült. A vendégek nem tudták feltörni a hazaik védekezését, sőt az örmények valamivel veszélyesebben is játszottak, de az első játékrészben nem született gól. Aztán a második félidőben jött az igazi meglepetés, az 53. percben Barseghyan góljával megszerezte a vezetést Örményország (1-0). Ezután felpörgött Izland és átvette a mérkőzés irányítását, de a hazaiak hősiesen védekeztek, és a kapusuk, Yurchenko is bemutatott egy-két bravúrt. A 65. percben Bodvarsson hibázott el egy ziccert. Ez a 74. percben meg is bosszulta magát, ekkor Bayramyan lőtt az alsóba (0-2). A hajrában még szépíthetett volna Izland, de Gunnarsson lövését védte Yurchenko, így kétgólos győzelmet arattak az örmények.

Örményország – Izland 2-0 (1-0)
Gólszerző:
Barseghyan (53.), Bayramyan (74.) ill. 

A J-csoport jelenlegi állása: