Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Lionel Messi befejezi pályafutását

Hosszú hetek óta másról sem szól a fáma, csak Lionel Messi jövőjének találgatásáról, a Barcelona lejáró szerződésű klasszisa pedig végső elhatározásra szánta el magát…

A hatszoros aranylabdás Lionel Messi az elmúlt nyáron megígérte, hogy a mostani az utolsó szezonja a Barcelona csapatánál, ezen felbuzdulva tucatnyi csapat próbálja meggyőzni őt, hogy válassza őket a következő szezontól, de természetesen a katalánok sem törődtek bele, hogy az argentin klasszis elhagyja őket.

A Barca élére újonnan megválasztott Joan Laporta elnök gőzerővel dolgozik azon, hogy meggyőzze Messit a maradásról, miközben a teljesség igénye nélkül a Manchester City, a Paris Saint-Germain, az Inter és a Newell’s Old Boys is rendületlenül kampányol a megszerzése érdekében. Tavaly nyár óta gyakorlatilag folyamatosan zajlanak a találgatások, spekulációk a katalánok ikonjának jövőjéről.

A 33 éves kiválóság mostanra elhatározta magát és úgy gondolja, hogy mindenkivel szemben igazságos döntést hozva befejezi pályafutását: “elegem van a rengeteg találgatásból, belefáradtam abba, hogy mindennap más és más csapattal hoznak hírbe. Legszívesebben leigazolnék mindenhova, és itt is maradnék, úgyhogy az lesz a legjobb, ha az idény végén befejezem a pályafutásomat, és a jövőben kizárólag a családomra koncentrálok.”

(Természetesen ebből az egészből egy szó sem igaz, kizárólag április 1-je alkalmából szerettünk volna egy kicsit mosolyt csalni olvasóink arcára a mostani, nehéz helyzetben.)