Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Elhagyta klubját a Chelsea egykori támadója – HIVATALOS

Az első osztályú bajnokságból a közelmúltban kieső patinás brazil csapat megerősítette, hogy közös megegyezéssel felbontotta legnagyobb nevű játékosa szerződését…

A Botafogo együttese a minap jelentette be hivatalos csatornáin keresztül, hogy közös megegyezéssel szerződést bontott rutinos támadójával, Salomon Kalouval.

A 35 éves támadó múlt nyáron 18 hónapra szóló megállapodást kötött a riói egyesülettel, amely szégyen szemre az országos bajnokságban kiesett az első osztályból. Kalou az elmúlt idény során 25 bajnoki mérkőzésen egy gólt szerzett a fekete-fehérek színeiben, jobbára legfeljebb kiegészítő szerep jutott neki. A rutinos gólfelelős pályafutása legemlékezetesebb időszakát a Chelsea csapatában töltötte, amely alkalmazásában 2006 és 2012 között Bajnokok Ligáját és angol bajnokságot is nyert és több mint 250 mérkőzésen lépett pályára a “kékek” szerelésében. Azt megelőzően a Feyenoord (2003-2006) csapatát szolgálta, a londoniak után pedig még a Lille (2012-2014) és a Hertha BSC (2014-2020) tűnt fel.

A 93-szoros elefántcsontparti válogatott csatár így ismét szabadúszó lett, kíváncsian várhatjuk, hogy vajon visszatér-e Európába, vagy újabb esetleg újabb kontinensen próbálja majd ki magát.