Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

La Liga: Egy tucatnyi játékos nélkül a Barca ellen!

Egészen szürreális körülmények közepette készül a Real Valladolid az FC Barcelona elleni, hétfő esti bajnokijára.

A lila-fehérek keretéből jelen állás szerint 12 futballista is kihagyni kényszerül majd a Camp Nouban rendezendő találkozót.

Mint az a vezetőedző, Sergio González is elmondta meccs előtti sajtótájékoztatóján, a koronavírus valamint a sérülések jelentősen szűkítik a lehetőségeit.

“Egy sz** hét van mögöttünk! Alapvetően a válogatott szünet alatt lehetőséged van feltöltődni, felfrissülni, ehelyett nálunk először jött a COVID, majd a válogatott meccsek után a sérülések is.” – Idézi a katalán Sport című napilap a Valladolid mesterét.

“Roppant nehéz és bonyolult a helyzetünk most, de bízom abban, hogy az a csapat, amelyet pályára küldök a Barca ellen, jól tud teljesíteni. Tudjuk, hogy egy nagyon jó csapattal találkozunk, alapvetően sem mi lennénk az esélyesei a találkozónak, de pozitívnak kell maradnunk, és megpróbálni meglepetést okozni.” – Így Sergio Gonzalez.

Roberto Jiménez, Joaquín Fernández, Míchel Herrero, Luis Pérez, Shon Weismann, Kike Pérez illetve Pablo Hervías azok a labdarúgók, akik sérülés-listán szerepelnek; Kiko Olivas, Jota és Raúl Carnero a vírus által érintett labdarúgók; míg El Yamiq és Fede San Emeterio a csapat szombati edzésről távozott idő előtt, miután egy-egy rúgást kaptak.

 

A Barca – Valladolid találkozót hétfő este 21:00-tól a Spíler 2 élőben közvetíti majd!