Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Liverpool: “Nem szabad álmodoznunk!”

A ‘vörösök’ menedzsere, Jürgen Klopp érthető módon elégedett volt csapata Arsenal elleni, meggyőző sikerével, ugyanakkor a lefújást követően máris kijelölte az utat játékosai számára. 

“Jó meccsünk volt! Csapatként úgy gondolom a legmagasabb szinten teljesítettünk, mindenki pont úgy végezte a dolgát a pályán, ahogyan azt előzetesen terveztük. Elégedett vagyok a győzelemmel, örülök a három pontnak.” – Idézi a Sky Sports a német menedzsert.

“A folytatásban viszont nem szabad álmodoznunk. Nem engedhetjük meg, hogy a top4-re gondoljunk. Hogy miért? Mert csak a kemény munka segíthet bennünket előre. Úgy érzem rátaláltunk a helyes útra, viszont jó pár mérkőzés hátra van még a bajnokságból, és nehéáz sorozat vár ránk. Nem akarunk a Chelsea-vel, a Leicesterrel vagy a West Hammel foglalkozni. Azzal persze tisztában vagyok, hogy a mi helyzetünkben szükség lehet még arra is, hogy ezek a csapatok meccseket veszítsenek.” – Folytatta Klopp, aki az Angliában komoly témát szolgáltató, Trent Alexander-Arnold válogatottból történő mellőzésére is kitért.

“Trent ma klasszis teljesítményt nyújtott. Jó formában és jó erőben van, ezt ma mindenki láthatta. Ettől függetlenül nem akarok buta jóslatokba vagy megjegyzésekbe bocsátkozni. Gareth Southgate-nek meg van a jog a saját döntése szerint dolgozni, ezt mindenkinek el kell fogadnia.” – Így Klopp, akinek csapata kedden már a Real Madriddal találkozik a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének madridi felvonásán.