Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PSG: “azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb”

Az utóbbi időben ismét egyre több találgatás kelt szárnyra a Paris Saint-Germain világbajnok kiválóságának jövőjével kapcsolatban, ő ezeket próbálja kizárni, és inkább saját magát minél jobb teljesítményre sarkallni…

A Paris Saint-Germain kiválósága, Kylian Mbappé az RMC Sport részére adott interjújában saját maga motivációjáról ejtett szót:

“Valahányszor pályára lépek, mindig azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, mégis játszottam olyan mérkőzéseken, ahol Messi vagy Cristiano is ott voltak. Jobb játékosok, mint én, sokkal több dolgot végeznek, mint én. De a fejemben mindig azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, mert így nem szabok saját magamnak korlátokat, és megpróbálok mindig a lehető legjobban teljesíteni.”

Mbappéval kapcsolatban már eddig is nyílt titok volt, hogy nem végig Párizsban képzeli el a jövőjét. A tehetséges játékos köztudattan gyermekkora óta a Real Madrid szurkolója, így bizonyára csak idő kérdése, hogy mikor fog a “blancókhoz” igazolni. A 22 éves támadó az elmúlt szezonban 37 pályára lépés alatt már 30 gólt szerzett, és az aktuális kiírásban is már 37 meccsen 30 gól a mérlege. Ugyanakkor a legutóbbi beszámolók szerint a “királyi gárda” mellett a Liverpool csapata is érdeklődik iránta.