Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

“Neymar egyszerűen senkit nem tisztel!”

Ahogyan arról beszámoltunk, a francia bajnokság (Ligue 1) elmúlt hétvégi fordulójának rangadóján a Paris Saint-Germain brazil csillaga fellökte ellenfelét és a kiállítás sorsára jutott, ám itt korántsem ért véget a történet…

Mint ismeretes, a PSG-Lille (0-1) mérkőzés hajrájában Neymar a pályán kívül fellökte Tiago Djalót, a játékvezető pedig második sárga lapja után kiállította a brazil sztárjátékost. A mérkőzés után előkerülő videóban egyértelműen látszott, hogy a felbőszült Neymar az öltözőfolyosón rá akart támadni a Lille futballistájára, és csak a biztonságiak tudták visszafogni őt, hogy tovább fokozódjon a botrány.

“Az égvilágon semmit nem akartam tőle. Vége volt a meccsnek, elindult mindenki az öltözőbe. Aztán látom, hogy Neymar ott pattog mellettem. Fogalmam sincs, mit ordított, nem figyeltem rá, de az biztos, hogy nem éppen kedves dolgokat. Neymar egyszerűen  senkit nem tisztel, azt hiszi bármit megtehet, rengeteget kell még tanulnia. De nem is csodálom, mert annak ellenére, hogy rendszeresen így viselkedik, a média mindig őt védi, mivel ő a sztárjátékos”

– árulta el az eset kapcsán az éllovas portugál hátvédje.