Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Barca ikonjaihoz hasonlította korábbi edzője az Inter játékmesterét

Az olasz bajnokságot (Serie A) vezető Inter csapatának sérülékeny karmesterének jövőjéről a minap korábbi trénere tett hosszabb távra vonatkozó kinyilatkoztatást…

 

Az Inter csapatát még csak másfél éve erősíti, és többször is sérülésekkel bajlódott, mégis hamar felkapta rá a fejét a komplett nemzetközi média kiváló játéka révén. Stefano Sensi stílusáról és jövőjéről a minap korábbi trénere, Fernando De Argila lamentált a Tuttosport részére adott nyilatkozatában:

“Stefano Sensi eljuthat Xavi és Iniesta szintjére, de ehhez a jövőben el kell hagynia az Intert és az olasz bajnokságot is, hogy egy olyan ligában szerepeljen, ahol valóban játsszák a futballt. Ha Stefano folyamosan játszik egy másik bajnokságban, akkor akár Aranylabdás is lehet.”

A korábban a Cesena és a Sassuolo csapatát erősítő 25 éves karmester múlt nyáron szerződött le a milánóiakhoz, mely színeiben az elmúlt szezonban 19 találkozón jutott szóhoz, az aktuális kiírásban pedig 13 meccsen szerepelt, miután gyakran bajlódik különféle sérülésekkel. Emellett 2018-as bemutatkozása óta nyolc alkalommal viselhette az olasz válogatott szerelését, melyben középpályás létére három találatot is szerzett.

Sensi valóban egy igazi virtuóz a pályán, nagyszerű helyzet felismerő képességgel és technikai adottságokkal rendelkezik, ugyanakkor sérülékenysége könnyen beárnyékolhatja a neki vizionált csodás karriert, de a potenciál valóban ott rejtőzik benne.