Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BRÉKING: hosszabbított legnagyobb sztárjával a ManCity! – hivatalos

Az angol élvonalbeli bajnokságban szereplő Manchester City a hivatalos honlapján jelentette be, hogy meghosszabbította a szerződését a klubbal a csapat kulcsfontosságú mozgatórúgója, Kevin De Bruyne. A belga válogatott középpályás 2025 nyaráig kötelezte el magát az Égszínkékekhez.

Az új kontraktusról már hónapok óta cikkezett a nemzetközi sportsajtó, így az aláírás már csak idő kérdése volt. A bejelentésre azt követően került sor, hogy a manchesteriek legyőzték a Borussia Dortmundot a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén, amelyen De Bruynét választották a legjobb játékosnak.

„Nem is lehetnék ennél boldogabb. Ez a klub sikerekre van ítélve, én pedig a lehető legjobb teljesítményemmel igyekszem ezekhez hozzájárulni. A döntésem egyértelmű volt, egy pillanatra sem gondolkodtam másban” – nyilatkozta a Polgárok kiválósága az egyesület hivatalos honlapjának.

De Bruyne 2015-ben csatlakozott a Premier League jelenlegi listavezetőjéhez, azóta többek között két bajnoki címet és számos kupagyőzelmet ünnepelt Angliában. A 29 esztendős futballista az idei szezonban is kirobbanthatatlan tagja Pep Guardiola gépezetének: 33 tétmeccsen 8 gólt és 16 előkészítést jegyzett.