Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bundesliga: távozhat a sikeredző

Hiába nyert meg tavaly mindent a Bayernnel Hansi Flick és hiába első számú favoritok idén is a bajnokságban és a BL-ben is, könnyen lehet, hogy a szezon végén távozik a német edző.

A Bayern a PSG-vel csap össze a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében, azonban nem csak ez szolgáltat beszédtémát Münchenben. A Bayern vezetőedzője elégedetlen a klubnál betöltött szerepével és lehet, hogy távozik.

Flick korábban is jelezte, hogy szeretne beleszólást a klub átigazolásaiba, azonban a klubnál tradicionálisan a menedzsment intézi a transzfereket.
Most a Boateng-ügy miatt elégedetlenkedett a német mester. A német válogatott védő szerződését nem hosszabbítják meg, így a szezon végén távozik. A jelek szerint Hansi Flick még számolt volna a 32 éves védővel.

Flicknek a Bayern sportigazgatójával, Hasan Salihamidzic-csel is feszült a viszonya. A két szakember vitájának főforrása Alexander Nübel, a csapat cserekapusa. A nyáron a Schalkétől igazolt fiatal tehetséges kapus elégedetlen a helyzetével. Állítólag érkezésekor Salihamidzic 10 mérkőzést ígért neki a szezonban, azonban erről elfelejtett szólni a csapat edzőjének, aki nem hajlandó kivenni a csapat kezdőjéből Manuel Neuert.