Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

NB II: megint nyert Debrecenben a Vasas

Az NB II hétközi fordulójában egyszerre lépett pályára a listavezető, DVSC és a második helyezett Vasas. A Loki a tabella alsó felében álló Dorog ellen játszott, míg a Vasas Debrecenbe utazott és a város másik csapatával csapott össze, a DEAC-cal.

A vendég csapat irányította a találkozót, azonban nem sikerült gólt szerezniük, sőt  helyzetük sem nagyon adódott. A 38. percben emberhátrányban is került a Debrecen, Kusnyír kapta meg a második sárga lapját.

Nem véletlen, hogy a Huszti-Toldi edződuó hármat is cserélt a félidőben. Az emberhátrány sem érződött a Debrecen játékán, több helyzetük is adódott. Azonban a vezetést a dorogiak tudták megszerezni, a 71. percben Szedlár góljával 1-0! Szedlár Zoltán jó cserének bizonyult, hiszen nem egészen tíz perccel a gólja előtt állt be. A kissé hosszúra nyúlt találkozó 96. percében bevitte a végső ütést a Dorog, Szerencsi góljával alakult ki a végeredmény 2-0!

Dorog – Debreceni VSC 2-0 (0-0)
Helyszín: Tatabánya, Grosics Gyula Stadion Vezette: Káprály M.
Gólszerzők:ill. Szedlár (71.)
Kiállítva:ill. Kusnyír (38.), Szerencsi (90.+6)

Esélyesként lépett pályára Debrecenben a Vasas. Néhány fordulóval ezelőtt a Nagyerdei Stadionban megverték a feljutási rivális DVSC-t, most pedig a DEAC Stadionját akarták bevenni Schindler Szabolcs játékosai.

Ennek megfelelően dominálták a találkozót, a 33. percben a vezetést is megtudták szerezni. Egy szabadrúgás után, Viczián Ádám fejelt a debreceniek kapujába 0-1! Azonban néhány perccel később vederáldozatot könyvelhetett el a Vasas, Feczesin Róbertet kellett lecserélni.

A második félidőben mindkét csapatnak akadtak lehetőségei, de nem tudtak élni a lehetőségeikkel. Ezzel a győzelemmel a Vasas 1 pontra megközelítette, a DVSC-t.

DEAC – Vasas 0-1 (0-1)
Helyszín: Debrecen, DEAC Sportpálya Vezette: Lovas L.
Gólszerző:ill. Viczián (33.)

Az NB II 31. fordulójának további eredményei és párosításai

Kazincbarcika – Szentlőrinc 1-1
Soroksár – Siófok 0-0
18:00 Ajka – Szeged
18:00 Békéscsaba – Csákvár
18:00 ETO FC Győr – Haladás
18:00 Kaposvár – Gyirmót
18:00Nyíregyháza – Budaörs
18:15 Pécsi MFC – Szolnok TV: M4 Sport

Az NB II állása

A góllövőlista élmezőnye