Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Premier League: Beárazta védőjét az Everton!

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Everton gárdája a nyári átigazolási időszakban kész megválni védőjétől, Yerry Minától. A hátvédért kapott pénzösszeget szeretné beforgatni a liverpooli alakulat a Kalidou Koulibaly projektbe.

A Tuttomercatoweb legfrissebb információi szerint a nyáron szeretne megválni egyik meghatározó játékosától az Everton. Ez a futballista nem más, mint Yerry Mina, akit azért szeretne eladni a liverpooli klub, hogy legyen elegendő pénzük Kalidou Koulibaly megszerzésére. Carlo Ancelotti ugyanis ismét együtt dolgozna a szenegáli védővel, akinek 2018 júliusa és 2019 decembere között volt az edzője a Napolinál. Az olasz menedzser ennek érdekében eladná Minát, akiért legalább 21 millió fontot szeretnének kapni. A kolumbiai védő meghatározó szerepet tölt be a csapat védelmében, hiszen ebben a szezonban is 25 alkalommal pályára lépett, szinte csak akkor maradt ki a kezdőből, ha sérüléssel bajlódott.

Mina 2018 nyarán csatlakozott az Evertonhoz, amelynek mezét 73 alkalommal öltötte magára. Ezeken a találkozókon 6 gólt és 1 gólpasszt jegyzett. Szerződése 2023 nyaráig köti aktuális kenyéradójához. Piaci értékét 18 millió fontra becsüli a mértékadó transfermarkt.