Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ronaldo vs. Messi: Usain Bolt elárulta ki a kedvence

A Gazzetta dello Sport interjút készített a történelem egyik legnagyszerűbb atlétájával, Usain Bolttal. A nyolcszoros olimpiai bajnok, mára már visszavonult futó többek között arról is nyilatkozott, hogy ki a legnagyobb kedvence a futball világában.

Usain Bolt már korábban is elárulta, hogy bár szimpatikus számára az FC Barcelona játéka (Lionel Messi miatt is), de a Manchester United iránti rajongása legyűrhetetlen, még a gárda mostanság jellemző gyengélkedése ellenére is.

A még mindig csak 34 esztendős Bolt már évekkel ezelőtt visszavonult, ám több területen is aktívan keresi a pénzt, miközben többször is járt a pandémia előtt a világ különböző arénáiban, focimeccsen. A jamaicai csillag a Gazzetta dello Sport számáa felfedte, hogy szerinte Cristiano Ronaldo jobb, mint Leo Messi:

„Nehéz választanom, mert rajongok az argentiért, de a Manchester Unitedes napjai óta nagy rajongója vagyok Cristianonak is. Hiszen valójában a „Vörös Ördögök” híve vagyok. De én szerintem Cristianonak van még valami, amit megmutathat. Személy szerint azt mondanám, hogy Cristiano Ronaldo jobb. De nagyon érdekes fiatalok vannak manapság, például Mbappé. Nagyon-nagyon gyorsan fejlődik. A tehetséges fiatalok már itt vannak.”

– nyilatkozta Bolt.