Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barcelona: jó hírek érkeztek a sérült Piqué-ről az El Clásico előtt

Szombaton néz szembe egymással a Real Madrid és a Barcelona a La Ligában. Mindkét oldalon vannak sérültek, de most a katalánok szurkolói kaptak jó hírt az egyikükről. 

Gerard Piqué csütörtökön már a csapattársaival együtt edzett, két nappal a szombati El Clásico előtt. A 34 éves védő már szerdán is a pályán tréningezett, azonban akkor még társaitól külön.

Piqué most bár úgy tűnik, hogy felépült a sérüléséből, még korántsem biztos, hogy Ronald Koeman vezetőedző nevezni fogja az utazókeretébe az El Clásicóra. Az biztos, hogy nagy szükség lehet rá és a tapasztalatára a Real Madrid ellen.

A katalán védő eddig nem igazán tudott segítségére lenni a csapatának a 2021/22-es szezonban a sérülései miatt, és minden sorozatot figyelembe véve csak 15 meccsen lépett pályára. Koeman ráadásul most is világossá tette, hogy nem fog semmilyen felesleges kockázatot vállalni és nem fogja siettetni játékosa visszatérését.

A Real Madrid és a Barcelona összecsapására szombaton 21:00 órakor kerül sor az Alfredo di Stéfano stadionban a spanyol fővárosban.