Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Házi karanténban okozott közúti balesetet a brazil labdarúgó

Meglehetősen kellemetlen ügybe keveredett az éveken át Európában futballozó Libertadores-kupa-győztes Palmeiras brazil támadója a napokban egy közúti balesetben való érintettsége okán, miközben koronavírus-fertőzése miatt otthon kellett volna tartózkodnia…

 

A brazil Palmeiras rutinos brazil válogatott támadója, Luiz Adriano közlekedési balesetbe keveredett, miközben pozitív koronavírus-tesztje miatt házi karanténban kellett volna tartózkodnia. A kétségkívül kellemetlen eset körülményeivel kapcsolatban a labdarúgó a következőket árulta el:

“Április elsején a klubnál tesztelés zajlott, ahogy minden héten, és az enyém pozitív eredményt hozott. Korábban már elkaptam a vírust, teljesen tünetmentes vagyok, az antitestvizsgálat is megfelelő eredményt hozott, de a klub szabályzata egyértelmű. Arra utasítottak, hogy maradjak házi karanténban, de tegnap elvittem a vezetni nem tudó édesanyámat a bevásárlóközpontban található szupermarketbe. Nem szálltam ki az autóból, maszk volt rajtam, de egy közlekedési balesetbe keveredtem, amely során egy biciklis a parkoló kijáratánál nekiütközött az autómnak. Maszkban maradtam, tartottam a távolságot, de nem tudtam segítséget nyújtani a balesetet szenvedő személynek. Mindenki rendben van. Igen, tudom, nem lett volna szabad elhagynom a házat, hibáztam, elismerem. Nehéz időket élünk, körültekintőnek kell lennünk, és betartani a biztonsági előírásokat.”

A 33 esztendős csatár 2019-ben tért haza jelenlegi kenyéradójához, hosszú és eredménye európai légiós karrierje alkalmával a Sahtar Donyeck (2007-2015), az AC Milan (2015-2017) és a Szpartak Moszkva (2017-2019) csapatait szolgálta, míg a brazil nemzeti válogatottban négyszer léphetett pályára.