Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Juventus: Morata jövője még mindig a levegőben lóg

Jelenleg még nem világos, hogy mi lesz a jelenleg a Juventusban futballozó Alvaro Morátával: marad Olaszországban vagy visszatér az Atlético Madridhoz?

Még mindig nem dőlt el Alavaro Morata jövője a Juventusnál. A 28 éves spanyol támadó jelenleg kölcsönben futballozik a torinói klubban az Atlético Madridtól, és most két opció áll az “Öreg Hölgy” előtt, ahogy azt a leigazolásakor is közölték: vagy meghosszabbítják még egy évvel a kölcsönszerződését 10 millió euró ellenében, vagy még a nyáron kivásárolják őt 45 millió euróért.

Mindkét opció elég logikus lenne, mivel Morata egész jó teljesítményt nyújt ebben a szezonban a Juventusban: jelenleg 16 gól és 12 assziszt áll a neve mellett. Mindezek ellenére felerősödtek azok a hangok, miszerint a Juve így sem akarja megtartani a támadót. Ennek oka a torinói klub koronavírus-járvány okozta rossz pénzügyi helyzete és az, hogy Pirlo edzősége alatt évek óta a legrosszabb szezonját futja a Juve. Az igazság azonban az, hogy a klub még egyik játékosával se közölte, hogy mik a terveik velük, az Atlético Madrid viszont minél hamarabb választ vár a Morata-ügyre.

A 28 éves csatár a jelek szerint nagyon jól érzi magát Torinóban és nem igazán szeretne visszatérni a spanyol fővárosba, ahol elég létszámfelettivé válna és Diego Simeone sem számol már vele.