Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Sport: már a küszöbön Pedri szerződéshosszabbítása!

A katalán sportnapilap, a Sport legfrissebb híre szerint máris kiemelt szerződést kaphat az FC Barcelona csapatánál Pedri. A 18 esztendős középpályásban akkora jövőépítő potenciált látnak az új klubvezetésben, hogy a közeljövőben hosszú távú szerződéssel marasztalnák.

A Sport úgy értesült, hogy az FC Barcelona akár egyoldalúan is meghosszabbíthatná Pedri szerződését, ám állítólag a klub vezetősége szeretne kiegyezni a játékossal. A címlapon hozott információ szerint a Barca nagymértékű fizetésemeléssel szeretné marasztalni a háromszoros spanyol válogatott focistát, aki idén nyáron ott lehet az Európa-bajnokságon is.

A Las Palmas által kinevelt karmester idén alapember lett a katalánoknál, pedig az előző vezetőség még kölcsönbe szerette volna küldeni őt. Azonban beigazolódott Ronald Koeman ragaszkodása, és a holland szakembernél Pedri lett a keret egyik legfontosabb tagja.

A hír szerint a Barca már megkezdte a tárgyalásokat Pedrivel, akinek alapszerződése 2022-ig érvényes. Igaz, a jelenlegi megállapodás két további idényt is tartalmaz opcionálisan.

A Sport arról ír, hogy Pedri a jövőben olyan entitást meghatározó játékosa lehet a Barcelonának, mint egykoron Xavi volt.