Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hamis papírokkal kapcsolták le a La Liga sztárját

Meglehetősen kényelmetlen pályán kívüli ügybe keveredett a közelmúltban az Újpest egykori játékosa, a mostanság a Levante színeiben csillogó északmacedón légiós egy közúti ellenőrzés során…

Spanyol sajtóbeszámolók szerint a hétfői napon egy közúti rutinellenőrzés során hamis jogosítványt mutatott be a Levante csapatának kiválósága, Enis Bardhi. A valenciai rendőrök nem engedték tovább az albán származású, északmacedón válogatott labdarúgót, és nyomozást kezdeményeztek ellene.

A Las Provincias nevű spanyol lap írta meg, hogy az ellenőrzésnél az egyik rendőr a jogosítvány ellenőrzése közben azt vélte felfedezni, hogy az irat egy kártya formájú műanyagra lett nyomtatva, és hiányoznak róla a biztonsági jelölések, miután megvizsgálták UV-fény alatt. Bardhi azzal védekezett, hogy a spanyol hatóság számára rövidesen be fog mutatni egy dokumentumot, amelyben az Északmacedón Belügyminisztérium igazolja, hogy a jogosítvány eredeti.

A “békák” 25 éves középpályása annak idején 2014 és 2017 között játszott az NB I-ben az Újpest színeiben, immár a negyedik idényét tapossa a valenciai egyletben, amely színeiben eddig 109 összecsapáson 20 gólt termelt a spanyol élvonalbeli bajnokságban. Bardhi emellett évek óta stabil szereplője hazája nemzeti válogatottjának, amely fennállása során először idén harcolta ki az Európa-bajnoki szereplés jogát.