Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ekstraklasa: nem bírt riválisával a listavezető Legia – videóval

A lengyel bajnokság (Ekstraklasa) 24. fordulójában az éllovas Legia Varsó gárdája a szebb napokat is látott rivális Lech Poznan vendége volt a vasárnapi játéknapon…

Az utolsó hat mérkőzése mindegyikét megnyerő Legia Varsó éppen a középmezőnyben tanyázó nagy rivális Lech Poznan otthonában vesztett pontokat egy gól nélküli döntetlen formájában. Az első felvonás során kevésszer forogtak veszélyben a kapuk, a második félidőben viszont az éllovas minden követ megmozgatott a három pontért, de kihasználatlanul maradtak a lehetőségek, és a Lech kontrái sem jártak sikerrel. Noha mindkét üldözője győzött a hétvégén, hat körrel a vége előtt még mindig nyolc ponttal vezeti a Legia a bajnokságot, így nincs közvetlen veszélyben.

A magyar légiósok csapatai közül a Vida Kristopher együttese, az ötödik Piast Gliwice majd a forduló zárómeccsén léphet pályára hétfő este a nyolcadik Górnik Zabrze ellen. A Slask Wroclaw Tamás Márkkal a soraiban játszott 1-1-es döntetlent a Lechia Gdansk ellen, az utolsó előtti helyezett Podbeskidzie Bielsko-Biala pedig Kocsis Gergő nélkül kapitulált 2-1 arányban a Zaglebie Lubin ellen.

Lech Poznan – Legia Varsó 0-0 (0-0)
Gólszerzők:ill.

 

A bajnokság aktuális állása

A góllövőlista élmezőnye