Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: “Annyi biztos, hogy még egy év van hátra a szerződésemből!”

A katalán Sport-nak adott legutóbbi nyilatkozatában a jövőjéről is beszélt Ousmane Dembelé.

Mint ismert, a francia játékosnak 2022 nyaráig szól a szerződése a Barcával, és nem igen hallani arról, hogy tárgyalnának a klubbal a hosszabbításról. Dembelé szerint azonban aggodalomra nincs, még akkor sem, ha elismerte, valóban nem egyeztetett még a klubbal.

“A jövőm? Egy év még hátra van a szerződésemből.” – kezdte sejtelmesnek hangzó gondolatmenetét Dembelé.

“Az új vezetéssel még nem beszéltünk a szerződésemről. Nem tárgyaltunk a klubbal. Ettől függetlenül jól érzem magam, boldog vagyok a pályán.” – Folytatta a világbajnok francia játékos.

“Az új elnököt személyesen még alig ismerem, pár mondatot beszélt velem személyesen amióta megválasztották. Azt tudom, hogy közel áll a játékosokhoz, meglátjuk, miképpen alakulnak majd a dolgok.” – Így Dembelé, aki elmondta, hálás a Barcának azért, hogy mind a játék -, mind az élet stílusát sikerült megváltoztatni.

“Sokat köszönhetek a klubnak azért, amilyen formába kerültem. Sokkal tudatosabban élem a napjaimat. Mostanság szerencsére a sérülések is elkerülnek, még akkor is, ha már úgy gondolok rájuk, mint a játék részeire.” – Tette még hozzá a 23 esztendős játékos.