Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Meghosszabbíthatja védőjének szerződését a Chelsea – sajtóhír

A londoni Kékek nemrégiben kinevezett trénere, Thomas Tuchel irányítása alatt megtáltosodott bekkje hamarosan új kontraktust írhat alá.


A Chelsea középhátvédje, Andreas Christensen 2022-ig szóló szerződését a klub meghosszabbítaná, amelynek értelmében 2025-ig kötelezné el magát az együttes mellett, angol sajtóinformációk szerint.

A dán válogatott labdarúgó Frank Lampard irányítása alatt kevés játéklehetőséghez jutott és ha esélyt is kapott, akkor sokat bizonytalankodott. Az új vezetőedző, Thomas Tuchel kezei alatt viszont önmagához képest szárnyal a 24 éves védő, aminek köszönhetően hosszútávon terveznének vele az angol csapatnál.

Christensen a német tréner kinevezése óta 12 tétmérkőzésen kapott lehetőséget, amelyeken mindössze két alkalommal kaptak gólt a Kékek és három találkozó kivételével mindet megnyerték.

A fiatal dán játékos 2012-ben érkezett a Chelsea korosztályos csapataihoz a Bröndbytől. Azóta a londoni gárdát szolgálta végig, mindössze egyetlen évet töltött el a Mönchengladbachnál kölcsönben még 2017-ben.