Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PSG: ha Mbappé távozik, akkor ő vele pótolnák – sajtóhír

A francia sztárcsapatnál aggódnak a fiatal támadó távozása miatt, azonban, ha mégsem sikerülne maradásra bírniuk, akkor Angliából érkezhet a helyettese.


A Paris Saint-Germain a Tottenham gólfelelősét, Harry Kane-t szeretné leigazolni, amennyiben Kylian Mbappé távozna a nyári átigazolási időszakban, a francia Telefoot értesülései szerint.

A párizsiaknak még mindig nem sikerült megegyezniük Mbappéval, akinek szerződése 2022-ben jár le, így ha pénzt akar látni belőle a Ligue 1 címvédője, akkor még az idén meg kell tőle válniuk, amelyet értelemszerűen nem szeretnének. A 22 éves csatárról hónapok óta hallani, hogy a Real Madridba szeretne igazolni és nagy kedvence, Cristiano Ronaldo nyomdokaiba akar lépni, ezáltal számára nem élvez prioritást a kontraktusának megújítása.

Harry Kane pedig a nyáron egyre valószínűbb, hogy távozni fog a Spurs-től, ugyanis elégedetlen azzal a helyzettel, hogy nem nyer trófeákat a klubbal. Az utolsó csepp a pohárba pedig az lehet, ha az idény végén a klub nem éri el legalább a negyedik helyet, amely Bajnokok Ligája indulást ér. Jelenleg pedig úgy fest, hogy ez nem valószínű, hogy össze fog jönni a londoni gárdának.

A PSG számára viszont Kylian Mbappé megtartása a cél, ami nehéz lesz, hiszen a hírek szerint ő elvágyódik a francia sztárcsapattól.