Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bajnokok Ligája: Jürgen Klopp elmondta mi kell ahhoz, hogy legyőzd a Real Madridot

A Vörösök vezetőedzője úgy gondolja, hogy csapatának még van esélye a továbbjutásra, ehhez azonban nagyon fegyelmezett játék kell és elől be kell rúgni a helyzeteket.


A Liverpool nehéz, de nem lehetetlen helyzetből várja a Real Madrid elleni Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágóját, miután idegenben 3-1-es vereséget szenvedett. Jürgen Klopp viszont bízik a továbbjutásban és elmondta mi szükséges ahhoz, hogy legyen csapatának esélye a legjobb négy közé jutáshoz.

“Ahhoz, hogy legyőzd a Real Madridot a legmagasabb szinten kell védekezned, hiszen hihetetlen képességű játékosaik vannak a támadósorban és a középpályán. A első meccsen az vezető góljuk is megmutatta ezt. Más csapatok talán gólhelyzetbe sem kerültek volna abból a szituációból, de Toni Kroos fantasztikus gólpasszt adott. Még ha jól is védekezel ellenük, ilyen dolgokra képesek, mint múlt héten láthattuk. Nagyon magas szinten kell védekeznünk és ezzel egy időben helyzeteket kell kialakítanunk. Semmi újat nem fogok kitalálni erre a meccsre, csak a tőlünk megszokott futballt akarjuk játszani – vagy legalábbis megpróbáljuk” – nyilatkozta a német szakember a mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón.

A Liverpool – Real Madrid mérkőzés 21 órakor veszi kezdetét, amelyet az M4 Sport közvetít élőben.