Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barcelona: Piqué még mindig nincs 100 százalékos állapotban

A Barcelona a hétvégén a Király-kupa fináléjába lesz hivatalos, azonban védőjük, Gerard Piqué úgy néz ki, ezen a meccsen sem fog még visszatérni. 

A Barcelona a hétvégén már megnyerhet egy trófeát ebben a szezonban a Király-kupában, mivel szombat este az Athletic Bilbao ellen lépnek pályára a döntőben. A mérkőzésen viszont úgy néz ki, hogy nem lesz ott Gerard Piqué, akinek a sérülése miatt az El Clásicót is ki kellett hagynia.

A katalán védő továbbra is fájdalmat érez a térdében, így nem biztos, hogy Ronald Koeman kockáztatni fog a játékával. Piqué ennek ellenére azért bekerült a Barcelona keretébe, ami pénteken fog elutazni a finálé helyszínére, Sevillába. A végső döntést minden bizonnyal közvetlenül a meccs előtt fogja meghozni a holland szakember, az viszont biztos, hogy nagy szükségük lenne a kulcsfigurájukra egy ilyen fontos meccsen.

Piqué még novemberben sérült meg, miután meghúzódott az elülső keresztszalagja. Márciusban ugyan három meccsre visszatért, de mint kiderült, ez nagy hiba volt, mert csak rásérült a korábbi problémájára.