Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: Edzőnek jelentkezett a korábbi kiváló játékos!

A Barca korábbi játékosa, Yaya Touré a Cadena SER-nek adott interjújában a jövőjét illetően egyértelműen fogalmazott.

A katalánoknál 2007 és 2010 között szép sikereket elérő (kétszeres spanyol bajnok, Bajnokok Ligája -győztes spanyol Király-kupa győztes, klubvilágbajnok, spanyol Szuperkupa-győztes, európai Szuperkupa-győztes – a szerk.) korábbi kiváló középpályás mint mondta, szívesen dolgozna Barcelonában.

“Rövidesen végzek az edzői tanulmányaimmal. A Barcelona az a csapat, ahol dolgozni szeretnék! Nem tudom, hogy az akadémián, vagy esetleg a Barca B-nél kaphatnék munkát, ez már részlet kérdés. A La Masián is szívesen dolgoznék, a lényeg, hogy a Barcánál edzősködhessek!” – Fogalmazott egyértelműen ambícióit illetően Yaya Touré.

“Nagyon szerettem a Barcát, sok jó barátom van ott a mai napig. Nagyon fájó volt, hogy távoznom kellett. Mindenem meg volt ott. Remek csapat, nagyszerű város, és az időjárás is pazar. A legjobbakkal, mint Xavi és Iniesta futballozhattam.” – Nosztalgiázott röviden a klub színeiben 118 találkozón pályára lépő korábbi kiválóság, aki Lionel Messi helyzetéről is elmondta véleményét.

“Szeretném, ha Leo maradna! Fantasztikus játékos, a legjobb a világon, és emellett egy remek ember, nagyszerű személyiséggel. Leo nem beszél sokat, és igen is érzékeny személyiség. Barcelona az otthona, nem tudnám elképzelni más csapatban!” – Így a fiatalabbik Touré testvér.