Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

La Liga: örülhet a Barca és az Atlético, fontos pontokat hullajtott a Real – videóval

A spanyol élvonalbeli bajnokság 31. fordulójának vasárnap esti zárómérkőzésén a címvédő Real Madrid idegenben gól nélküli döntetlent ért el a Getafe ellen. A Királyi Gárda pontvesztésének köszönhetően három egységnyire nőtt a listavezető Atlético Madrid előnye a tabellán.

A többek között Sergio Ramost, Casemirót és Lucas Vázquezt is nélkülöző habfehérek számára egyáltalán nem volt egyszerű a meccs, főleg úgy, hogy a csúcsformában lévő Karim Benzema is csak a kispadon kapott helyet. A Getafe felvette a versenyt városi riválisával, amely az összecsapás egészében csupán két kaput eltaláló lövést jegyzett – ezzel szemben a hazaiak hat alkalommal is megdolgoztatták Thibaut Courtois-át. A gól egyik gárdának sem jött össze, így maradt a 0–0-ás iksz.

Mivel találkozót megelőzően az éllovas Atlético kitömte az Eibar kapuját, így a Matracosok picit fellélegezhetnek: előnyük három pont az élen a Realhoz képest. Közben Zinedine Zidane együttesének hátrafelé is kell tekintenie, ugyanis az egy mérkőzéssel kevesebbet játszó FC Barcelona vesztett pontok tekintetében jobban áll ősi ellenfelénél.

Getafe CF – Real Madrid CF 0–0

A találkozó videós összefoglalója:

A hétvége további eredményei:

Osasuna 2–0 Elche
Real Sociedad 1–2 Sevilla
Alavés 1–0 Huesca
Atlético Madrid 5–0 Eibar
Betis 2–2 Valencia
Cadiz 0–0 Celta Vigo
Levante – Villarreal

A bajnokság aktuális állása:

A góllövőlista élmezőnye: