Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BRÉKING: menesztette sztáredzőjét a londoni klub! – hivatalos

Az angol élvonalbeli bajnokságban szereplő Tottenham Hotspur a hivatalos honlapján jelentette be, hogy José Mourinho menedzser a teljes edzői stábbal együtt távozik a klub kispadjáról. A portugál szakember helyét Ryan Mason veszi át.

Az észak-londoni alakulat teljesítménye nagy mértékben visszaesett az őszi szezonhoz képest: a Spurs csak a 7. helyen áll a Premier League tabelláján, ráadásul idő előtt, kínos körülmények között búcsúzott az Európa-ligától is. Legutóbb az Everton ellen játszottak döntetlent, ez volt Mourinho utolsó meccse a Tottenham mestereként.

Az egyesület vezetősége már dolgozik a hosszútávú megoldáson, az viszont biztos, hogy az idény végéig Mason irányít – a koponyasérülés miatt korán visszavonuló, egykori Spurs-játékosra már ezen a héten komoly feladat vár: a Tottenham vasárnap este a Pep Guardiola által felkészített Manchester City ellen vív Angol Ligakupa-finálét.

Friss hír a londoniak háza tájáról, hogy a klub részt vesz az Európai Szuperliga projektjében, így akár az sem elképzelhetetlen, hogy ennek is köze van az edzőváltáshoz.