Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Angliából egyre nagyobb az érdeklődés a kulcsember iránt!

Sajtóhírek szerint egyre komolyabb az érdeklődés, elsősorban Angliából, a Real Madrid középhátvédje, Raphael Varane iránt.

Mint arról mi is beszámoltunk, a francia játékos a hírek szerint nem hosszabbítja meg 2022 nyarán lejáró szerződését a blancókkal, amelynek következményeként akár már a nyáron távozhat Madridból.

Amennyiben a fenti forgatókönyv történik, érdeklődőkből és kérőkből nem lesz hiány…

A spanyol és a német sportsajtóban hétfőn megjelentek szerint például már nem csak a Manchester United, hanem a Chelsea menedzsere, Thomas Tuchel is nagyon szeretné a világbajnok hátvédet megszerezni. A német Bild szerint például Tuchel legfőbb nyári célpontja nem más, mint Varane.

A madridi As című sportnapilap ehhez annyit tesz hozzá, hogy a Lens-nevelésű játékos azért nem hosszabbította meg szerződését a blancókkal, mivel sportszakmai okokból – távozni szeretne a spanyol bajnokságból – 10 év elteltével elhagyná Madridot.

A távozóban lévő játékos esetében a Real Madridnál is döntést kell hozni: megpróbálják meggyőzni Varane-t egy esetleges folytatásról, ám ez esetben fenn áll a veszélye, hogy nem tudnak majd megegyezni a felek, így a 27 esztendős középhátvéd 2022 nyarán ingyen távozhat; Avagy már most nyáron értékesítik Varane-t, akinek piaci értéke a transfermarkt.de szerint 70 millió euró, amellyel nem éppen az olcsó kategóriába tartozik.

Érdekesség, hogy Thomas Tuchel hamarosan közelről is megfigyelheti kiszemeltjét, hiszen a Real Madrid és a Chelsea egymással találkozik majd a Bajnokok Ligája elődöntőjében.