Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A védelmét erősítené David Moyes

Már tavaly nyáron is óriási volt az érdeklődés a Norwich City tehetséges védője, Max Aarons iránt, akkor megtudták tartani a fiatal angol játékost, de most ez aligha fog sikerülni.

A 21 éves védőért máris bejelentkezett egy top klub a Premier League-ből. A jelenleg csak rosszabb gólkülönbsége miatt ötödik helyen álló West Ham United élénken érdeklődik a játékos iránt.

Miután tavaly kiesett a Premier League-ből a Norwich, rengeteg csapat próbálta megszerezni Aarons-t. Ő azonban maradt, még egy évet, hogy segítsen a csapatnak a feljutásban, cserébe azt az ígéretet kapta, hogy ezen a nyáron távozhat. Korábban szóba hozták vele az Evertont, a Tottenhamet, a Romát, de még Barcelonát és a Bayern Münchent is.

Ennek ellenére nem lesz olcsó a megszerzése a játékosnak. A transfermarkt szerint jelenleg az értéke 20 millió euró (amivel a Championship második legértékesebb játékosa), de a Norwich vezetői 35 millió eurót szeretnének érte kapni.
Ha lesz olyan klub, amely kifizeti ez az összeget, Aarons lesz a Kanárik történetének legdrágábban eladott játékosa. Jelenleg a rekordot a tavaly nyáron az Evertonba igazoló Ben Godfrey tartja 27,5 millió euróval, majd James Maddison következik, őt a Leicester 25 millió euróért vette meg, illetve a képzeletbeli dobogó legalsó fokán az a Jamal Lewis van, aki szintén a kiesés után távozott. Érte a Newcastle 16,5 millió eurót fizetett.

Egyébként a Norwich City három fordulóval a bajnokság vége előtt vezeti a Championship mezőnyét és már biztos feljutó.

Sajtóinformációk szerint hamarosan nem csak érkezője, de távozója is lehet a West Ham Unitednek.