Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hollandiából igazolna középpályást az Everton – sajtóhír

A liverpooli Kékek fiatal török középpályással erősítenék meg keretüket a nyári átigazolási időszakban, akit az Arsenal orra elől happolhatnak el.


Az Everton a Feyenord játékosát, Orkun Kökcüt szemelte ki és próbálná megszerezni őt angol és holland sajtóértesülések szerint. A tinédzser állítólag az Arsenalhoz csatlakozna szívesen, viszont az Ágyúsok kezdeti érdeklődése megtorpant az elmúlt időszakban.

A támadó szellemű középpályás még mindig csak 20 éves, de a holland együttes kezdőjéből kirobbanthatatlan, amennyiben nem küzd sérüléssel. Több alkalommal is kiváló teljesítményt nyújtott, így felkeltette sztárcsapatok érdeklődését is, köztük a Premier League-ben jelenleg nyolcadik helyet elfoglaló Evertonét is.

Kökcü piaci értékét 12 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.de, azonban ettől sokkal többet kellene letennie az asztalra a Kékeknek, ugyanis a Feyenordnál tisztában vannak azzal, hogy hatalmas potenciál rejlik játékosukban.

Az U21-es török válogatott játékos 2018-ban került fel a holland gárda felnőtt csapatába, azóta 71 tétmérkőzésen kapott lehetőséget, amelyeken 10 gólt és 12 gólpasszt jegyzett.