Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megvan a magyar vándor új csapata – HIVATALOS

Hosszú hetek óta tartó találgatásokat követően előző csapata a múlt hétvégén erősítette meg távozását, most pedig már az egykori magyar válogatott középpályás új klubjának kiléte is nyilvánosságra került…

 

A patinás Penarol csapatától való távozást követően Vadócz Krisztián szabadúszóként a szintén az uruguayi első osztályú bajnokságban szereplő Montevideo Wanderers csapatával kötött szerződést az idei naptári esztendő végéig.

A 35 éves középpályás a Honvéd színeiben színeiben kezdte karrierjét, majd 2002-től 2005-ig erősítette az első csapatot, mielőtt tartalmas légiós pályafutásba kezdett, mely során megfordult Hollandiában, Spanyolországban, Svájcban, Dániában, Indiában, Ausztráliában és Hong Kongban egyaránt, miközben menet közben többször hazatért. Kalandozó életmódja során Indiában sodorta őt össze az élet az akkoriban levezető uruguayi klasszissal, Diego Forlánnal, aki edzői karrierje megkezdése alkalmával csábította Vadóczot az 50-szeres nemzeti bajnok csapathoz. A 42-szeres válogatott futballista profi pályafutása 14. különböző klubjához szerződött.

Vadócz a 2020-as idény során 18 tétmérkőzésen lépett pályára csapata színeiben, és első magyarként pályára léphetett a Libertadores-kupában, melyből a csoportkör végeztével esett ki a Penarol, az uruguayi bajnokságban pedig a negyedik helyen végzett.

Új egyesülete januárban a Torneo Intermedióban a Nacional ellen csak a döntőt veszítette el, tavasszal pedig a 16 csapatos bajnokság 13. helyén zárt a Clausurában.