Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megsérült a PSG sztárja a BL-elődöntő előtt

Ahogyan arról beszámoltunk, a Paris Saint-Germain együttese magabiztos idegenbeli győzelemmel állt a francia bajnokság (Ligue 1) élére, de örömük abszolút nem lehet felhőtlen…

A Paris Saint-Germain csapata által szombaton 3-1-re Metz elleni idegenbeli bajnokin a fővárosi gárda legnagyobb sztárja, Kylian Mbappé a hajrában térdsérülést szenvedett, melyet követően azonnal le kellett cserélni.

A játékos állapotáról egyelőre nem adtak tájékoztatást, de komoly fájdalmai voltak, a vasárnapi napon alaposan orvosi vizsgálatoknak fogják őt alávetni, hogy meghatározzák sérülésének súlyosságát. Mindenesetre a francia források szerint játéka több mint kérdőjeles lehet szerda este a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén a Manchester City elleni hazai összecsapáson, hivatalos diagnózis azonban csak későbbre várható.

Mbappé a szombati mérkőzésen jegyzett duplájával 25 találatnál tart a francia bajnokság idei kiírásában, minden sorozatot figyelembe véve pedig 42 mérkőzésen 37 gólt szerzett a 2020-2021-es idény során.