Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: A Cagliari középpályásával erősítene az AS Roma! – sajtóhír

Az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő AS Roma gárdája a nyári átigazolási időszakban a Cagliari középpályásával, Nahitan Nándezzel erősítené meg a keretét.

Hosszú ideje figyelemmel kíséri Nahitan Nández pályafutását az AS Roma gárdája. A “Farkasok” már tavaly nyáron is szerették volna leigazolni a középpályást, ám akkor nem valósult meg az üzlet. A legfrissebb olasz sajtóértesülések szerint a fővárosi együttes ismét komoly erőket mozgósít annak érdekében, hogy nyáron megszerezzék a 25 esztendős futballistát. A beszámolók alapján a következő hetekben fel fogják keresni a Cagliari vezetőségét, hogy megkezdjék a tárgyalásokat. Nandez mindenesetre nem lesz olcsó vétel a Roma számára, ugyanis az uruguayi játékos szerződésében 36 millió eurós kivásárlási ár szerepel.

Nandez 2019 nyarán érkezett a Cagliarihoz 17 millió euró ellenében. A klub színeiben minden sorozatot figyelembe véve 67 találkozón lépett pályára, amelyeken 3 gólt és 5 gólpasszt jegyzett. Szerződése 2024 nyaráig köti aktuális csapatához. Piaci értékét 25 millió euróra teszi a mértékadó transfermarkt.