Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bajnokok Ligája: Akik biztosan nem lépnek pályára a Real – Chelsea találkozón!

Ma este 21:00-tól (Tv: M4 sport) Madridban rendezik a Real Madrid – Chelsea Bajnokok ligája párharc első mérkőzését. Az izgalmasnak ígérkező csatát ha csupán az eltiltottak és a sérültek listáját nézzük, az angolok várhatják kedvezőbb hehezetből.

A ‘londoni kékektől egyedül az a Mateo Kovacic nem utazott el a spanyol fővárosba, aki korábban a Real Madrid játékosa is volt. A horvát középpályás kisebb sérüléssel bajlódik, elővigyázatosságból nem nevezte a találkozóra Thomas Tuchel. A német menedzsernek nincs eltiltott játékosa, így lényegében a legerősebb kezdőcsapatával állhat ki a találkozóra.

Madridi oldalon már jóval árnyaltabb a kép. Bár a hétvégén pihentetett Toni Kroos visszatér, a sérült Sergio Ramos (izomsérülés), Ferland Mendy (vádli) és Lucas Vázquez (térd) hiányában alapemberek maradnak ki a védelemből; ráadásul a koronavírus-protokoll miatt Fede Valverde is hiányozni fog a középpályáról.

Zinedine Zidane-nak ugyan szintén nincs eltiltottja, azért a fenti játékosok hiányában kíváncsian várjuk mi is a blancók kezdő-tizenegyét (…)

(…) és ha már kezdőcsapatok. A nemzetközi sportlapokat böngészve a legesélyesebb csapatnak madridi oldalon a Courtois – Carvajal, Militao, Varane, Nacho (esetleg Marcelo)- Casemiro, Kroos, Modric – Asensio, Vinícius Junior, Benzema összetételű kezdő tűnik; a túloldalon a Mendy – Azpilicueta, T. Silva, Rüdiger – James, Kanté, Jorginho, Chilwell – Mount, Pulisic (Ziyech), Werner összetételű csapat lehet a befutó.