Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

LaLiga: rangadót nyerve tapad a Barca – VIDEÓVAL

Valenciában vendégeskedett ma este az FC Barcelona együttese. A katalánok borzalmas győzelmi kényszer terhe alatt voltak kénytelenek pályára lépni: nyert a listavezető Atlético, és a címvédő Real is.

LaLiga – 34. forduló
Legyen bármilyen formában is a mostanság újra pénzügyi válságban lévő Valencia, rendre borsot tör a Barca orra alá. A két együttes szinte mindig izgalmas meccseket vív egymással. Az őszi „odavágón” 2-2-es döntetlen született a Camp Nou-ban. És, ha úgy tetszik, Messiék számára éppen az a két pont hiányzik, hogy kéz a kézben haladjanak az élen az Atlético Madriddal.

A mai három pontot azonban teljesen megérdemelten húzta be a Barcelona. Ronald Koeman tanítványai kétszer annyit birtokolták a labdát, mint a hazaiak. Ám helyzeteik ellenére a szünetig nem született gól. Azonban a pihenő után beindult a „gyár”. A valenciai vezetést végül Messi és Griezmann szoksásos remeklése tette semmissé.

A Barca sikeresen tapad madridi riválisaira. A Valencia azonban az utolsó fordulókban akár még a kiesés miatt is izgulhat.

Valencia – FC Barcelona 2:3 (0:0)
G.: Gabriel Paulista (50.), Soler (83.), ill. Messi (57., 69.), Griezmann (63.)

A meccs összefoglalója:

A bajnokság állása:

A góllövőlista élmezőnye: