Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL: a stadiont elfoglaló szurkolók miatt elhalasztották az MU-Liverpool bajnokit

A Premier League 34. fordulójában találkozott volna egymással a Manchester United és a Liverpool csapata, ám a mérkőzést nem tudták elkezdeni, mostanra pedig úgy döntöttek, hogy inkább elhalasztják a találkozót. 

Még a mérkőzés előtt bejelentették a Manchester United szurkolói, hogy tüntetést szerveznek az Európai Szuperligához való csatlakozás, valamint a tulajdonosi kör jelenlegi stratégiája ellen. A drukkerek be is váltották az ígéretüket, és mára elzárták az Old Traffordhoz vezető utakat, ráadásul elfoglalták a létesítményt is.

A tüntetések miatt nem is tudták elkezdeni a mérkőzést, bár sokáig csak arról volt szó, hogy csúszik, mostanra azonban már úgy döntöttek, hogy inkább elhalasztják a találkozót úgy is, hogy 17:30-ra már nem voltak szurkolók a stadionban, csak a környékén, de azóta a rendőröknek sikerült onnan is teljesen eloszlatni a tömeget. A halasztást maga a Manchester United is megerősítette már egy hivatalos közleményben. Hogy mikor pótolják az elmaradt találkozót, arról még nincs információ.