Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

100 millió eurót kér sztárjáért a Dortmund – sajtóhír

A legfrissebb nemzetközi médiaértesülések szerint a Borussia Dortmund együttese ismét csökkentette egyik legnagyobb piaci értékű sztárjátékosa jövőbeli eladási árát…

Noha korábban ennél magasabb összeget is emlegettek vele kapcsolatban, az ESPN értesülései szerint a Borussia Dortmund csapata már 100 millió euró ellenében hajlandó lenne megválni Jadon Sancho játékjogától.

A 21 esztendős tehetség 2017-ig a City-ben nevelkedett, azóta a Borussiában bontogatja szárnyait, s a Bundesliga 2018-2019-es kiírásában 12 találatig jutott, a legutóbbi idényben pedig már 17 gólt szerzett, miközben egyértelműen a liga meghatározó szereplői közé nőtte ki magát. Sok szakértő – Kylian Mbappéval egyetemben – az elkövetkezendő évek, évtizedek meghatározó játékosának tartja őt. Ennek ellenére Sancho az aktuális idényben némileg visszafogottabban teljesít a mérsékelten szereplő csapata színeiben, ugyanis 23 bajnokin mindössze hat találatot jegyeztek fel a neve mellé.

Az általános sajtóbeszámolók szerint leginkább a Manchester United és a Liverpool csapatai érdeklődnek az angol támadó szolgálatai iránt.