Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Leicester City középpályásával erősítene a Sevilla! – sajtóhír

A spanyol bajnokságban (La Liga) szereplő Sevilla együttese sajtóértesülések szerint a nyári átigazolási időszakban Dennis Praet játékjogát szerezné meg a Leicester Citytől.

Spanyol sajtóhírek szerint a Sevilla gárdája szeretné megerősíteni középpályáját a nyári átigazolási szezonban. Első számú kiszemeltjük pedig nem más, mint Dennis Praet, aki a Leicester City játékosa. A Mundo Deportivo beszámolója alapján Julen Lopetegui mindenképp szeretne egy játékmestert szerződtetni, miután úgy véli, hogy nem sikerült tökéletesen pótolni Ever Banegát. Praet nem számít alapembernek a Leicester Citynél, amit jól mutat, hogy mindössze 15 bajnokin, összességében pedig 24 meccsen kapott szerepet, 1200 perc erejéig. A “Rókák” edzője, Brendan Rodgers mindössze harmadik választásként számít a belga játékosra, akinél Tielemans és Ndidi is előrébb áll a szakember rangsorában. Ez miatt bízik abban a Sevilla, hogy sikerül meggyőzniük Praetet a klubváltásról. Mindazonáltal Lopeteguinek van másik alternatívája, amennyiben a 26 esztendős játékost nem tudnák megszerezni. A spanyol sajtó ugyanis még a Levante játékosát, José Campanát emlegeti lehetséges megoldásként.

Praet 2019 nyarán igazolt a Leicester Cityhez. A klub színeiben minden sorozatot figyelembe véve 60 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 3 gólt és 5 gólpasszt jegyzett. Szerződése 2024 nyaráig köti aktuális csapatához. Piaci értékét 20 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.