A Tottenham elképesztő összeget kér Harry Kane játékjogáért

A Spurs vezetősége nem finomkodott amikor támadójukra árcédulát raktak, amivel egyértelműek a céljaik, azaz a támadó ne hagyja el a klubot.


Angol sajtóinformációk szerint a Tottenham beárazta Harry Kane-t, akiért 150 millió fontot kér az együttes vezetősége. Ez euróba átszámolva kicsivel több, mint 172 millió, amit valószínűleg egyetlen csapat sem fog kifizetni az angol labdarúgóért. Jelenlegi szerződése 2024-ig szól a londoni gárdánál az angol gólgyárosnak.

A 27 éves csatárért a Manchester City érdeklődik állítólag, mivel Sergio Agüero az idény végén távozik a csapattól, Gabriel Jesús pedig egy egész szezont nem bír el egyedül, ráadásul őt inkább második számú opcióként használna csatárposzton Pep Guardiola a hírek szerint. A manchesteri klub viszont ennyit valószínűleg nem fog kifizetni érte, így Kane marad a Spursnél továbbra is minden bizonnyal.

A 53-szoros angol válogatott támadó a Tottenhamben nevelkedett és csak kölcsönbe távozott ezidáig a csapattól. Kane a Spurs színeiben 332 tétmérkőzésen kapott lehetőséget, amelyeken 219 gólt és 46 gólpasszt jegyzett.