Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barcelona: Messi kertipartit rendezett csapattársainak, a La Liga vizsgálatot indít ellenük

Lionel Messi meghívta a saját házába barcelonai csapattársait, hogy erőt merítsenek a szezon utolsó etapjára. A gond csak az, hogy Spanyolországban még mindig tiltva vannak az ilyen csoportosulások, így a játékosok ellen vizsgálat indult.

Lionel Messi úgy döntött, hogy rendez egy csapatépítő kerti partit barcelonai csapattársainak, mielőtt rákanyarodnának a bajnoki hajrá utolsó etapjára, viszont inkább csak nagyobb bajba sodorta őket, mivel ezzel megszegték a koronavírus ellen hozott spanyol intézkedéseket.

Ronald Koeman és gárdája is esélyes arra még, hogy az idény végét ők emeljék a magasba a La Liga trófeáját. Jelenleg a harmadik helyen állnak a tabellán, két ponttal lemaradva a listavezető Atlético Madridtól és pontegyenlőséggel állnak a Real Madriddal, szóval még nagyon nehéz lesz vége.

A Barcelona ráadásul akár most az első helyen is állhatna, de kikapott hétköznap a Granadától. Ezután tartott Messi egy összejövetelt a csapattársai számára, de a spanyol ABC értesülései szerint sokkal többen voltak rajta jelen, mint amennyit a jelenlegi spanyol szabályozások megengednek. Természetesen Messi nem szerette volna megszegni ezeket a szabályokát: a partit a kertjében tartotta, minden csapattársának és a partnerének külön asztalt adott, hogy fenntartsa a távolságot az emberek között, de ez mind lényegtelen, ha a spanyol kormány intézkedései szerint nem gyűlhet össze több mint hat ember, ezért a La Liga nyomozást indított az ügyben.

A Barcelona állásfoglalása szerint a játékosok nem szegték meg a szabályokat, mivel a csapat mindig egy nagy buborékban van, amiben benne vannak a játékosok partnerei is, de a liga mégis vizsgálatot akar indítani az ügyben.