Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barcelona: újabb műtét vár Ansu Fatira

Sajnos rossz hír érkezett a Barcelona szurkolói számára, mivel úgy tűnik, hogy ismét meg kell műteni fiatal támadójuk, Ansu Fati sérült térdét. 

Ansu Fati térdét jövő hét csütörtökön ismét meg kell műteni, hogy “egyszer és mindenkorra” felszámolják a térdproblémáit, számolt be a hírről a Barcelona közeli katalán Mundo Deportivo.

A fiatal támadó már tavaly november óta szenved a sérülésétől, ami után szinte azonnal meg is műtötték, de azóta sem javult lényegesen az állapota, ezért még két kisebb beavatkozást is végeztek a játékos térdén. Ez lesz Ansu Fati negyedik műtéte mindössze hat hónap alatt, ami semmiképpen nem jó jel egy ilyen fiatal labdarúgónál.

A lap szerint most a portugál válogatott orvosa fogja elvégezni az operációt, aki folyamatos kapcsolatban van azokkal, akik eddig kezelték a támadót, és az elmúlt három hétben előrelépés is történt az ügyben. Ennek okán döntöttek úgy, hogy a legjobb opció egy újabb műtét lesz, amely során vagy részben vagy teljesen eltávolítják a meniszkuszát.

A lap szerint a műtét utáni felépülési idő nagyjából 2 hónap lehet, ami azt is jelenti, hogy kihagyja a nyári Európa-bajnokságot is. A Barcelona célja most már az, hogy teljesen egészséges legyen az új szezon kezdetére.