Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: kérdéses a PSG klasszisának játéka a City ellen

A Paris Saint-Germain elmúlt hétvégi bajnokiját is kihagyni kényszerülő kulcsember játékosa erősen kérdéses a Manchester City elleni Bajnokok Ligája-elődöntő visszavágójára…

A Paris Saint-Germain legnagyobb csillaga, Kylian Mbappé már az elmúlt hétvégi Lens elleni bajnoki mérkőzést is kihagyta vádlisérüléséből kifolyólag.

Bár a 22 éves klasszis elutazott a csapatával Manchester City elleni visszavágóra, egyelőre a vezetőedző Mauricio Pochettino sem tudott biztosat mondani állapotáról: “Aggódom érte. Egyelőre külön tréningezik, meglátjuk hogy érzi magát, a következő órákban fog kiderülni minden”.

Mbappé 25 találatnál tart a francia bajnokság idei kiírásában, minden sorozatot figyelembe véve pedig 42 mérkőzésen 37 gólt szerzett a 2020-2021-es idény során. Eközben a BL-ben tíz mérkőzésén nyolc gólt szerzett, abból hatot az idei kiírás egyenes kieséses szakaszában.

Az elődöntő-párharc első mérkőzését a City idegenben nyerte meg 2-1-re, így a PSG-nek mindenképpen több lőtt góllal kéne nyerni házon kívül a továbbjutáshoz.