Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bayern München: az Inter egyik legjobbja a kiszemelt – sajtóhír

Német sajtóinformációk szerint az olaszok szélsőjét, Achraf Hakimit szemelték ki a bajorok, amelyen a labdarúgó ügynöke egyáltalán nem lepődött meg.


A Bayern München szeretné leigazolni Achraf Hakimit a nyár folyamán az Inter együttesétől, a müncheni átigazolásokban jártas TZ információi szerint. A friss olasz bajnok marokkói játékosa az egyik legfőbb kiszemelt lehet az átigazolási ablak megnyílása után a német rekordbajnoknál. A gyors jobboldali védő-támadó minden bizonnyal jól illene Julian Nagelsmann rugalmas rendszerébe.

A 22 éves éves labdarúgó ügynöke elmondta, hogy egyáltalán nem lepődne meg, ha megkeresnék őt egy átigazolással kapcsolatban. “Nem lepne meg. Az FC Bayern a világ egyik legjobb klubja. Ha valakit keresnek, akkor annak a legjobbnak kell lennie a pozíciójában. Achraf pedig a legjobb a pozíciójában” – nyilatkozta a játékos képviselője.

Hakimi korábban már szerepelt a Bundesligában, a Borussia Dortmundot erősítette 2018 és 2020 között a Real Madrid kölcsönjátékosaként. Majd a Királyiaktól tavaly szeptemberben szerződött át az Interhez 45 millió euróért cserébe. Az olaszoknál a 2020/21-es idényben 41 tétmérkőzésen kapott lehetőséget, ezeken 7 gólt és 8 gólpasszt jegyzett.

A marokkói válogatott játékos jelenlegi piaci értékét 50 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.de, azonban a hírek szerint az olaszok legalább 60 millió eurót plusz egyéb bónuszokat kérnek érte. Normál esetben nem válnának meg tőle, de a klub most anyagilag nem áll fényesen, így van ráció arra, hogy csapatot váltson a nyáron Hakimi.