Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Leicester City: a Real Betis középpályása érkezhet nyáron – sajtóhír

A Rókák mindenképpen megakarják erősíteni keretüket, mert vékonynak érzik azt a sűrű menetrend miatt, ráadásul jövőre úgy néz ki, hogy a Bajnokok Ligájában is képviselteti magát az angol gárda. 


Spanyol sajtóinformációk szerint a Leicester City a  Real Betis játékosát, William Carvalhót szemelte ki középpályájának megerősítésére. A 29 éves labdarúgót 2023-ig köti szerződés a sevillai együtteshez, piaci értékét 15 millió euróra becsüli a mértékadó német transfermarkt.de. A hírek szerint a zöld-fehérek 25 millió euróért hajlandóak lennének megválni a 64-szeres portugál válogatott labdarúgótól.

Az angol klub mindenképpen szeretne igazolni egy masszív védekező középpályást, ugyanis úgy gondolják, hogy szűkös a keretük a sűrű menetrend miatt, ráadásul jelenleg úgy néz ki, hogy jövőre a Bajnokok Ligájában fog szerepelni a csapat és nem az Európa-ligában, ahol nehezebb mérkőzések várnak majd az együttesre.

Carvalho 2018 nyarán csatlakozott a Betishez 16 millió euró ellenében a Sporting csapatától, azóta 84 tétmérkőzésen lépett pályára a spanyol klub színeiben, amelyeken 2 gólt és 5 gólpasszt jegyzett a nemrégiben 29. életévét betöltő középpályás.