Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Premier League-ből szerződtetne védőt az Ajax! – sajtóhír

Az amszterdami együttes a távozófélben lévő Nicolás Tagliafico helyére szemelte ki magának a rivális PSV-ben nevelkedő labdarúgót az angol élvonalból.


Holland sajtóértesülések szerint az Ajax a Crystal Palace játékosával, Patrick Van Aanholttal pótolná a nyáron valószínűleg távozó Nicolás Tagliaficót, aki új kihívásokra vágyik.

A holland rekordbajnok a 30 éves védővel és csapatával a következő hetekben megkezdik a tárgyalásokat, ugyanis még az Európa-bajnokság befejezése előtt pontot szeretnének tenni az ügy végére, hiszen a válogatott tornát követően befog indulni az átigazolási piac, így jobb előtte letudni.

Van Aanholt a PSV Eindhoven korosztályos csapataiban nevelkedett, majd a Chelsea leigazolta őt 17 évesen és a londoni együttes akadémiáján pallérozódott tovább. A Kékek többször is kölcsönadták őt, megfordult többek között a Leicester Cityben vagy a holland Vitesse csapatában is. Végül 2014-ben a Sunderland vásárolta őt meg, ahonnan 2017-ben állt tovább jelenlegi kenyéradójához, a Crystal Palace-hoz. A Sasoknál a három év alatt 133 mérkőzésen kapott lehetőséget, amelyeken védő létére 14 gólt is szerzett, de mellette kiosztott 6 gólpasszt is.