Két játékosával is hosszabbítana a Manchester United! – sajtóhír

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United együttese az idény végén új szerződést ajánlana Bruno Fernandesnek és Edinson Cavaninak. A “Vörös Ördögök” mindkét játékos fizetését alaposan megemelnék.

A Manchester United az idei szezonban ismét igen jól teljesít, amiből alaposan kiveszi a részét Bruno Fernandes és Edinson Cavani. A portugál középpálys ebben az idényben is kiváló számokat produkál, hiszen 53 mérkőzésen 26 gól és 17 gólpassz fűződik a nevéhez. Cavani az utóbbi hónapokban találta meg a PSG-ben idézett önmagát és 34 találkozón 14 találatot és 5 asszisztot jegyezhetett fel. A legfrissebb sajtóértesülések szerint a két játékos kiváló formáját egy-egy új szerződéssel szeretné meghálálni a klub. Fernandest ugyan 2025 nyaráig a csapathoz köti a kontratkusa, a “Vörös Ördögök” mégis szeretnének hosszabbítni vele, amiben megdupláznák a jelenlegi 100 ezer fontos heti fizetését. Cavani szerződése a szezon végéig érvényes és az ő jövője erősen kérdéses, a klub mindazonáltal szeretné legalább még egy évig a keretben tudni. Az uruguayi támadót 250 ezer fontos fizetéssel marasztalnák a szigetországban.

A két játékos a hírek szerint inkább hajlana a hosszabbítás felé, ám Fernandes a sajtóhírek alapján csak akkor fogadná el az új ajánlatot, ha Cavani is maradna a keret tagja legalább egy évig. Az uruguayi támadóval kapcsolatban egyébként a Boca Juniorst emlegetik, mint lehetséges következő állomás.