Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: Több, mint egy kezdőnyi hiányzója van az AS Romának!

Az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő AS Roma gárdája a már biztos kieső Crotone együttesét látja vendégül a 35. fordulóban. A “Farkasok” edzőjének, Paulo Fonsecának azonban úgy kell nekivágnia ennek a mérkőzésnek, hogy 13 játékosára nem számíthat.

Rájár a rúd mostanság az AS Roma csapatára. A “Farkasok” búcsúztak az Európa-liga elődöntőjében, miután 8-5-ös összesítéssel alulmaradtak a Manchester Uniteddel szemben. Ezen kívül pocsék formában vannak a bajnokságban is, hiszen az utolsó 4 meccsükön mindössze egy ponttal gazdagodtak. Az már biztossá vált, hogy a szezon végén távozik a csapatot irányító Paulo Fonseca és helyét a Tottenhamtől nemrég menesztett José Mourinho veszi át. A hátralévő 4 fordulóban viszont még Fonsecának kellene kiharcolnia a 7. helyet a csapat számára, ami nemzetközi kupaindulást érne. A tréner helyzetét a fentebb felsorolt problémák mellett még tovább nehezíti az a tény, hogy összesen 13 játékosára nem számíthat a sereghajtó Crotone elleni mérkőzésen.

A portugál trénernek nélkülöznie kell sérülés miatt Pau Lopezt, Leonardo Spinazzolát, Carlos Perest, Chris Smallingot, Amadou Diawarát, Stephan El Shaarawyt, Jordan Veretout, Gonzalo Villart, Riccardo Calafiorit, Riccardo Ciervót és Nicoló Zaniolót. Ehhez a listához csatlakozott még az eltiltott Gianluca Mancini és a mandulagyulladással küszködő Federico Fazio.

Az AS Roma 18:00-tól látja vendégül a sereghajtó és már biztos kieső Crotone együttesét.